Skip to content
6701-TimmerwerQ-0767

Over ons

‘Ik vind het mooi om met mijn handen iets te maken waar de klant blij mee is'. 

Timmerwerq is het bedrijf van Eric van Dijk (1977) uit Hattemerbroek. Opgeleid tot timmerman en gespecialiseerd in het maken van meubels, kwam Eric al op jonge leeftijd in de bouwwereld terecht. Hij deed onder meer ervaring op als meubelmaker, tot hij op een bepaald moment door een samenloop van omstandigheden als stratenmaker aan de slag ging.

Enkele jaren lang hield Eric zich bezig met grond- en straatwerk. Zijn eigen ideeën over de juiste aanpak en invulling van zijn werk, brachten hem ertoe om in … de stap richting het ondernemerschap te wagen. Eric richtte zijn eigen bedrijf Van Dijk Bestratingen op en legde jarenlang het straatwerk aan bij zowel particulieren als bedrijven.

TimmerwerQ

Al snel bleef het voor Eric echter niet meer bij het zand, de tegels en de klinkers alleen. Met zijn achtergrond als timmerman en meubelmaker en aangemoedigd door de vragen en verzoeken van veel klanten, richtte hij zich steeds meer op het inrichten van complete tuinen. Zo ontwierp en bouwde hij onder meer schuttingen, veranda’s en tuinhuisjes.

De groeiende vraag naar zijn producten, leidde uiteindelijk in 2017 tot de oprichting van TimmerwerQ: een allround bouwbedrijf dat op verschillende manieren hoogwaardig maatwerk levert. Van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden tot meubels, trappen en inloopkasten die geheel naar de wens van de klant zijn ontworpen.

‘Met TimmerwerQ wil ik doen wat ik mooi vind. Ik kan er mijn eigen ideeën over kwaliteit in kwijt'. 

Scroll To Top