Skip to content

Trappen

TimmerwerQ is gespecialiseerd in het maken van trappen. Groot of klein, oud of nieuw, iedere woning voorzien wij van een of meerdere trappen op maat.

Vooral bij het verbouwen of renoveren van oudere woningen kan de trap richting de eerste of tweede verdieping een uitdaging opleveren. De ruimte is te smal, de trap te steil, de draai te krap of misschien zit er zelfs een draagbalk in de weg. In al die gevallen bedenken wij een passende oplossing. Een andere draai, een extra bordes of een slimmer geplaatste trapleuning: wij zorgen ervoor dat u geen trede hoeft te missen.

 

'Een eikenhouten trap waarin de noesten en nerven mooi uitkomen geeft sfeer aan een woning.'

 

Trap in nieuwbouwwoning

Niet alleen bestaande panden, ook nieuwbouwwoningen kunnen wij van een bijzondere trap voorzien. In eikenhout, beukenhout of een ander soort hardhout: met de exact op maat gemaakte trappen van TimmerwerQ haalt u een echte eyecatcher in huis.

Dankzij onze goede contacten kunnen wij de materialen tegen een scherpe prijs inkopen. Daarnaast zijn we met onze expertise in staat om de trap op een efficiënte manier te plaatsen. Daardoor kunnen wij de kosten laag houden. Bij TimmerwerQ krijgt u dan ook een exclusieve trap voor een alledaagse prijs.

Scroll To Top