Skip to content

Veranda's

Of-ie nu groot of klein is, voor steeds meer mensen speelt de tuin een belangrijke rol in hun woongenot. Een op maat gemaakte veranda zorgt voor een nog betere beleving van uw tuin. In het voorjaar kunt u eerder van het lentezonnetje genieten en ook in het najaar – eventueel met terrasverwarming erbij – blijft het langer aanlokkelijk om buiten te gaan zitten.

 

'Ondanks dat hout een natuurproduct is, kun je er geweldig sterke en mooie constructies mee maken.'

 

Tuinhuis met overkapping

TimmerwerQ heeft veel ervaring met het bouwen van diverse soorten veranda’s. Klassiek, robuust of juist modern en strak. Misschien wilt u de veranda tegen u woning aan laten plaatsen, maar ook kunnen wij een compleet nieuw tuinhuis inclusief overkapping voor u bouwen. We gaan graag met u in gesprek over de wensen en mogelijkheden om uw ideale veranda te realiseren.

TimmerwerQ-eigenaar Eric van Dijk heeft daarnaast jarenlange ervaring in bestrating en tuinaanleg. Desgewenst gaan we dan ook zelfs een stap verder door uw complete tuin te ontwerpen en in te richten. Ook met al uw ideeën voor een nieuwe tuin bent u bij TimmerwerQ aan het juiste adres.

Scroll To Top