Skip to content

Verbouw & renovatie

Soms is een aanpassing aan de woning nodig om uw woonplezier te behouden. Gezinsuitbreiding, een vollere portemonnee of juist afnemende gezondheid: het kunnen allemaal redenen zijn voor een verbouwing van uw woning. Of wellicht heeft u op een mooie plek een oud huis gekocht dat grondig gerenoveerd moet worden. Voor verbouwingen en renovaties is TimmerwerQ uw partner.

Verbouwingen en renovaties kunnen allerlei vormen aannemen. Zo kunnen we een nieuwe dakkapel plaatsen, een nieuwe badkamer installeren, een extra kamer aanbouwen of uw woning voorzien van een nieuw dak, een nieuwe gevel of nieuwe wanden. Heeft u een plan? We komen graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Duurzaam

TimmerwerQ heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarnaast helpen we onze klant natuurlijk graag met het verlagen van de energierekening. Zo kunnen wij uw pand maximaal isoleren en het laten voldoen aan de nieuwste normen op het gebied van energiezuinigheid.

Netwerk

Bij het verbouwen en renoveren van woningen en andere panden maken wij in veel gevallen gebruik van ons sterke netwerk. Met een schilder, een stukadoor, een loodgieter en een metselaar kunnen wij uw complete verbouwing aan. Wilt u desondanks gebruikmaken van andere professionals, dan is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem.

 

Scroll To Top